Main Page 
 Magyar 
 

 
Miért
hazudik nekünk olyan sok tudós?

2008. Július 27.


 
Hazudnak 9/11-ről, a globális felmelegedésről, a Holokausztról, az Apollo Holdra szállásról, ....

Rövidebb lenne arról listát készíteni, amiről becsületesek!
 

Minden tudós semmivel sem több egy tanult emberszabású majomnál?


 
Az összes bizonyítékkal, hogy a globális Zsidó bűnszövetkezet úgy manipulálja a hadseregünket, hogy háborúkban harcoljon Izraelért, meg kéne vizsgálni a lehetőséget, hogy ezek a Zsidók manipulálják a tudósokat is.

Ez ahhoz a kérdéshez vezet, hogyan tudják a Zsidók irányítani a tudósokat?
 

Ez a rajz az Iráni karikatúra versenyről való.


 
A Tudósok lehetnének a jótékony hatást kiváltó erő a világon

Ha a világ tudósainak a zöme inteligens, becsületes, és tiszteletreméltó volna, óriási erőt jelenthetnének a korrupció ellen. Képesek lennének 9/11-et, a Holokausztot, és az Apollo Holdra szállást és más eseményeket analizálni, és ellátnának bennünket a magyarázattal, mi történt valójában. 

Nagyon nehéz lenne egy bűnszövetkezetnek megúszni a büntetést, ha tudósok tízezrei a világon mindenütt lelepleznék a bűneiket.
 

A mérnökök is lehetnének a jótékony hatást kiváltó erő

Ha a mérnökök zöme inteligens, becsületes, és tiszteletreméltó volna, óriási jótékony hatást jelenthetnének az üzleti tevékenységre, mert elutasítanák más üzleti vállakozások átverését, nem lopnák el más technológiáját, vagy nem fejlesztenének bugyuta vagy szemfényvesztő termékeket.

Tehát miért nem használják a briliáns tudósok és a mérnökök az inteligenciájukat és a képzettségüket a segítségünkre, jobb hellyé tenni a világot? Miért hallgatják el vagy asszisztálnak fenomenális bűntettekhöz és a korrupcióhoz? Bizonyára néhányan érzelmileg túl gyengék, hogy a modern világ problémáival szembesüljenek, és néhányan bizonyára túl önzők, hogy törődnének vele, de mi van a többiekkel? Nem lehet mindenki neurotikus csodabogár.
 

A hadsereg, a rendőrség, a gyári munkások, és más emberek szintén a jótékony hatást kiváltó emberek lehetnének a világon

Tulajdonképpen ez az elgondolás mindenkire vonatkozik:

• Teherkocsivezetők

Ha az emberek zöme, akik teherautókat vezetnek, becsületesek és felelősek lennének, óriási ellenőrző hatást gyakorolhatnának a társadalomra, a megtévesztő újság szállítmány kiszállításának elutasításával, a korrupt rendőrörsökre, és a becstelen üzleti vállalkozásokra.


• Rendőrség és katonaság

Ha a rendőri és katonai személyi állomány zöme becsületes és felelős lenne, könnyen elbánhatnának a bűnnel és a korrupcióval.


• Nők

Ha a nők zöme inteligens és felelős lenne, elutasíthatnák, hogy hozzámenjenek olyanokhoz, akik becstelenek, felelőtlenek, vagy gyerekesek. Kereshetnének olyan férfiakat, akik hozzájárulnak valami értékessel a társadalomhoz.


A legtöbb ember csak inteligens majom

Könnyű megérteni, a nők miért hajlandók bűnözőkhöz, alkoholistákhoz, és mindenféle csodabogarakhoz férjhez menni. A nőstényállatok vonzódnak a domináns hímhez, és nem érdekli őket hogyan váltak dominánssá. Ezért nem meglepő, hogy a nők csak a férfi státuszát nézik, és nem törődnek vele ha a státusza bűnözésből, örökségből, szerencsejátékból, vagy tisztességes munkából származik.

De mi van a tudósokkal? Azt állítják magukról, hogy inteligensebbek és jobban viselkednek a hétköznapi embereknél, tehát miért nem viselkednek jobban a többieknél? Miért hazudnak nekünk? Miért nem csinálnak valamit, hogy segítsenek a világon?
 

Példa: Richard Dawkins
 

Richard Dawkins egy Britt tudós, aki az Oxford University-n végzett, amit az Amerikaiak Ph.D.-nek hívnak.

Dawkins sok díjat nyert, mint például választott Tagja a Royal Society-nek (Királyi Társaság). Wáo!

Az Atheist Alliance International-t (Ateisták Nemzetközi Szövetsége) annyira lenyűgözte, hogy minden évben "Richard Dawkins díjat" adnak egy "kiemelkedő Ateistának". 2003-ban a varázsló James Randinak adták ezt a díjat:
atheistalliance.org/library/news_021703.php
 

Ha nem ismeri James Randit, egy trükkről szóló cikkemben említem őt, amit a pedofilok csalásra használhatnak, bizalmat keltve bennünk:
Pedophile-trick.html

(Randi egy másik ember ferde homlokkal és előrehajló nyakkal. Látta a Neandervölgyi ősember honlapjaimat?)

Tehát miért hazudik nekünk Richard Dawkins, egy köztiszteletben álló tudós és a Royal Society tagja, 9/11-ről és az Apollo Holdra szállásról ebben a videóban:
youtube.com/watch?v=6glGQjxf2Wk
 

Richard Dawkins valóban "tudós"?

Az 1970-es években olvastam Desmond Morris The Naked Ape (A Meztelen Majom) című könyvét. Azt hittem, sok érdekes gondolat van benne.

Richard Dawkins széles körben akkor vált ismertté, amikor a The Selfish Gene (Az Önző Gén) című könyve megjelent 1976-ban. Mivel az emberek a The Naked Ape-hez hasonlították, szívesen elolvastam, és arra számítottam, hogy Dawkins hozzátesz a Morris által már megírtakhoz.

De csalódnom kellett. Nem hiszem, hogy Richard Dawkins bármi inteligenset hozzáadott a vitához. A könyve arra emlékeztetett, amit diákként csináltunk, amikor elolvastunk egy könyvet és írtunk egy fogalmazást róla.

Feltételezésem szerint Dawkins elkeseredetten akart "tudósként" ismertté válni, de nem volt meg a tehetsége hozzá, így írt egy könyvet, ami a legtöbb volt amit tehetett, de amit tulajdonképpen még kinyomtatni sem volt érdemes.

De néhány nappal ezelőtt valaki küldött nekem egy linket egy videóról, amelyben Richard Dawkins 9/11-ről és az Apollo Holdra szállásról hazudozott, így most már gyanítom a Cionista bűnszövetkezetnek dolgozik.

Gyanítom az okból kifolyólag kap ilyen sok nyilvánosságot, mert ő az egyik Pied Piper (Tarkabarka Furulyás vagy Patkányfogó), akinek a célja, hogy maga után vonzza az evolúcióban vagy az ateizmusban hivőket. A Zsidók szeretnék, ha inkább őt követnénk, mint egy igazán független és inteligens tudóst. Így nyilvánosságot biztosítanak a végletekig leegyszerűsített munkájának, és világ körüli körútra küldik.

Még a körútjai is gyanúsak. Éppen most fejezett be egy körutat az USA-ban, és most Angliában van körúton. Ha ilyen tehetséges tudós, miért nem csinál valami inteligenset a briliáns eszével és a széles körű képzettségével? Miért pocsékolja az idejét világ körüli utakra, hogy vallásos emberekkel vitatkozzon? Itt van egy rövid videó, amelyben vallásos emberek idióta kérdéseire válaszol:
youtube.com/watch?v=6mmskXXetcg

Miért pocsékolná az idejét és a tehetségét olyan értéktelen eseményekre egy briliáns tudós? A legésszerűbb magyarázat a különös viselkedésére, hogy ő egy Pied Piper.

Észrevehetné, hogy ez a trükk történik a 9/11 és a Holokauszt kapcsán is. Kifejezetten a Zsidóknak több száz emberük állítja magáról, hogy 9/11 és Holokauszt vizsgálók, de valójában csak Pied Piperek, akik próbálják átcsalogatni az embereket a Zsidó bűnözőkhöz és el olyan emberektől, mint én.

A Zsidóknak óriási választékban vannak vallásos Pied Piperei a vallásos emberek Zsidó ügynökökhöz való átcsábítására.
 

Kövessük Richard Dawkinst a patkányfészekbe

Ha egyszer egy gyanús személyt talál, nézze meg kiket népszerűsít, kivel dolgozik együtt, és azután nézze meg azokat az embereket, kiket reklámoznak és kivel dolgoznak. Azt találja majd, hogy Richard Dawkins sok ateistához vezeti el. De valóban "ateisták" ők? Vagy Cionista ügynökök?

Példa: Penn Jillette

Richard Dawkins reklámozza Penn Jillettet, és Penn Jillette reklámozza őt.
 

Penn Jillette
Penn
és
Teller
egy
komédiás
csapat
Las
Vegasban
Teller
(ráncokkal
a ferde homlokán)

Jillette az egyetlen Amerikai show műsorvezetője, aki meginterjúvolt engem a 9/11 és az Apollo Holdra szállásról alkotott véleményemről. Részletek a showból gyakran feltűnnek az Interneten, mint például ez:
youtube.com/watch?v=YtEkMhLdBPU

Ha az a videó eltűnik, van egy rövid kivonatom az Are The Criminals Frightened (Félnek-e a Bűnözők) videómban, a HugeQuestions.com weblapon, ahol megkísérelnek engem és Jimmy Waltert bolondnak beállítani.

Jillette és Paul Provenza voltak a vezető producerei a The Aristocrats (Az Arisztokraták) mozifilmnek. Van információm és egy audió kivonatom a weboldalamon a South Park rajzfilmről. Ráerőszakolhatná magát a meghallgatására, segítene megérteni miféle emberek ezek.

Szerintem jelentőséggel bír, hogy Jimmy Walter Stan Tiptont bérelte föl a Sailaway Productions-tól, elrendezni a 9/11-el kapcsolatos eseményeit Európában, 2005-ben. Tipton nem helyeselte Penn és Teller kritizálását részemről. (A beszéd, amit az eseményeken tartottam most az Are The Criminals Frightened videómban van.) Tipton elmondta nekem, ő Penn Jillette barátja, és Jillette becsületes ember, megbízhatok benne.

Az volt a benyomásom, hogy Tipton titkosan szabotálta és becsapta Jimmy Waltert. Tipton is gyakran utazott a Floridai otthonából Las Vegasba "üzleti útra", de amilyen homályos módon leírta nekem az utazásait, elgondolkodtatott, az utazások céljai valójában bűnözőkkel való találkozások és/vagy különleges szex volt.

Egyik szomorú vonatkozása 9/11 leleplezésének, hogy majdnem mindenki elfut előlünk és elrejtőzik. Csak azok hajlandók velünk dolgozni, akik gyanúsak, mint Stan Tipton és Daryl Bradford Smith. Vagy magunk, vagy azokkal a gyanús emberekkel dolgozunk. Hol vannak a normális emberek? Miért nem jönnek elő? Amikor Christopher Bollynnak szüksége volt segítségre, csak a gyanús emberek ajánlották föl a segítségüket. Elhatározta, hogy próbára teszi a becsületességüket, és nézze meg hol van ma.

Példa: Margaret Downey

Richard Dawkins rögzített egy audió beszélgetést Margaret Downeyval, amelyben adomány küldését javasolja, ha nem talál ingyen dolgozó önkénteseket a munkája elvégzéséhez:
youtube.com/watch?v=P07kS-SVFa4

Ő a Friggatriskaidekaphobia nevű betegség Szakképzett Ápolója, és ilyen csoportokat alapított, mint a Freethought Society of Greater Philadelphia (Szabadgondolkodású Társadalom Nagyobb Philadelphiában), az Anti-Discrimination Support Network (Anti-Diszkriminációt Támogató Hálózat), és a Thomas Paine Memorial Committee (Thomas Paine EmlékBizottság):
fsgp.org/president.html

Átnézve a weboldalát, megfigyelve kiket reklámoz és mit mond, arra következtetek, hogy ő csak egy női Pied Piper a Zsidó bűnszövetkezetben.
 

Az ateista hálózat egy komédia

Richard Dawkins sok "ateistához" elvezet bennünket, de – ez igaz a 9/11 vizsgálókra is – Cionista ügynököknek tűnnek, akik egymást reklámozzák és mellőzik a becsületes embereket. Az American Atheist szervezet, például szintén reklámozza James Randit:
americanatheist.org/conv25/an2-c.html 

“Ön ateista?

Ha igen, akkor kövessen engem ebbe a csodálatos Goy Karámba, ahol együtt lehet más csodálatos ateistával, mint például James Randi és Penn Jillette!”


 A kiadványok ellenőrzésével a Zsidók ellenőrizhetik a tudományt

A tudósok nem produkálnak kézzelfogható dolgokat; ők tudást produkálnak. Az ötleteiket tudományos folyóiratokban jelentetik meg, de hányad része (vagy az összes?) a kiadványoknak áll Zsidók irányítása alatt. Ez megengedi a Zsidóknak az alábbiakat:

1) Plagizálás

A kiadóvállalatoknál dolgozó Zsidók láthatják egy tudós munkáját mielőtt bárki más látná, és így titkosan továbbadhatják az információt a bűnszövetkezet más tagjainak. Azok a becstelen tagok gyorsan megcsinálhatják ugyanazt a típusú munkát és megjelentethetik az eredményeiket, ezáltal az ő érdemeiknek tüntethetik fel őket.


2) Bajt okozni

A Zsidók megnehezíthetik egy becsületes tudós életét munkájának ismételt elutasításával, vagy teljes megtagadásával.


Tudta, hogy sok a bizonyíték miszerint Einstein plagizálta a munkáját? Van információm róla itt.
Betettem Einsteint is a Neandervölgyi ősemberek közé a honlapomra.
 

A díjak ellenőrzésével, a Zsidók meghatározzák ki a "köztiszteletben álló"

Ha sok becsületes és inteligens tudós, professzor, mérnök lenne, nem tudnám kik ők. Arra a következtetésre jutok, a nyilvánosságot kapó, díjakat nyerő emberek bűnözők, elmebetegek, és csodabogarak, akik hajlandók a Cionista bűnszövetkezetért hazudni.

Gyanítom, a Zsidó bűnszövetkezet uralja a legtöbb díjakat adó szervezeteket, mint például a Nobel Díj és az ösztöndíjakat a Royal Society-ben. Ezáltal lehetővé válik a Zsidóknak meghatározni, melyik tudós lesz híres és "köztiszteletben álló" és melyik marad elrejtve az ismeretlenségbe.

Ez még néhány sporteseményre is igaznak tűnik, mint például a bodybuilding. Joe Weider és a bátyja Ben két Zsidó, akik létrehoztak néhány bodybuilding szervezetet és versenyt, mint például a Mr. Olympia versenyt.
Gyanítom csak az nyerheti meg a bodybuilding versenyeket, aki hajlandó a Zsidó bűnszövetkezetnek dolgozni, mint Arnold Schwarzenegger. Ez megmagyarázná miért nyert Schwarzenegger olyan sok versenyt, miért kapott olyan sok munkát Hollywoodban, és miért reklámozzák, mint a világ egyik vezetőjét.
Schwarzenegger és Warren Buffet is meghívott volt, hogy találkozzon legalább az egyik Rothchilds-dal.

Ne tegyen önre nagy hatást a főiskolai diploma

A főiskolát végzett és más díjakat kapott emberek dicsekednek, hogy ők tanultabbak és inteligensebbek legtöbbünknél, de ahogyan más cikkben említettem, ha bárki igazán inteligens, rájöhetne a diplomája nem bizonyít semmit, kivéve, hogy járt iskolába.

Az iskoláink elsődleges funkciója információkat megtanítani gyerekeknek; vagyis segít memorizálni információkat. Ennek eredményeként, aki jótanuló az iskolában nem szükségszerűen inteligens; lehet, hogy csak jó memóriája van. És az a tanuló, aki jó matematikában az sem szükségszerűen inteligens. Lehet, hogy csak jó matematikai képességei vannak.
 

Ne tegyenek önre nagy hatást a díjak; inkább vizsgálja meg a győzteseket!

A Nobel díjak, a Royal Society ösztöndíjai, a Mr. Olympia díj, és még a Richard Dawkins díj is úgy tűnik politikai okokból járnak, nem tehetségért.

Például James Hansen Ph.D. végzettségű, és egy NASA "tudós", és sok díjat nyert, de hazudik nekünk a globális fölmelegedésről.

Ha nem ismeri Hansent vagy a globális fölmelegedést, van néhány információm itt.

A díjakat nyerő embereket ki kéne vizsgálni mint a Cionista bűnszövetkezet lehetséges tagjait. A rendőrségnek kéne kivizsgálnia minden Nobel Díj nyertesét, és a munkatársaikat, és a Nobel díjat odaítélő bizottsági tagokat. A rendőrségnek ki kéne vizsgálnia mindenkit, akik ösztöndíjat kapnak a Royal Society-ban, a Richard Dawkins díjasokat, és még a Mr. Olympia díjasokat is.
 

A bűnszövetkezetek keresik a veszteseket

Elámultam mennyi embernek van ebben az úgynevezett "igazság mozgalomban" drog problémája, komoly lelki baja, alkohol problémája, vagy gyerekes viselkedési zavara. Néhányuknak olyan nagy problémát okoz a megélhetés, hogy adományokkal kell támogatni őket, vagy a feleségük vagy a barátnőjük segítségét igénylik.

Miért van olyan sok dilis az igazság mozgalomban? Mert lehetetlen egy bűnszövetkezetnek mentálisan egészséges embereket toborozni. Az egyetlen módja egy bűnszövetkezetnek rávenni egészséges embereket, dolgozzanak nekik, ha becsapják őket, hadd higgyék valami hasznos dolgot tesznek a társadalomnak.

Ez a fajta trükk történt valószínűleg nagy mennyiségben a 9/11 támadáskor. Gyanítom sok embert tettek bolonddá, rávéve őket hadd higgyék, segítenek jobbá tenni a világot, valami triviális hamis zászló hadművelettel, és sokkolta őket, amikor rájöttek mi történt valójában azon a napon.

A bűnelkövetésben való segédkezésére rászedett emberek, végülis rájöhetnek, hogy rászedték őket, és így azoknak az embereknek csökken az értékük a bűnszövetkezet szemében. Tulajdonképpen veszélyesek a hálózatra, mert leleplezhetik a bűntett néhány vonatkozását. Ezért a hálózatnak vagy meg kell ölnie őket, amikor a munka véget ér, vagy meg kell fenyegetni őket, maradjanak csöndben.

A bűnszövetkezetnek a legértékesebb emberek azok, akiket lefizetéssel vagy zsarolással engedelmességre kényszeríthetnek. Ez megmagyarázná ilyen tudósok, mint Richard Dawkins, James Hansen, és Professzor Steven Jones, miért hajlandó hazudni a Zsidó bűnszövetkezet érdekében. Kifejezetten néhány tudóst lehet, hogy lefizetés csapdába csalták és rajtakapták, néhányuk kétségbeesetten próbálkozhat gazdag, vagy híres lenni, vagy fiatal gyerekekkel lehet szexuális kapcsolata.

A lényeg, amire rá akarok mutatni, a Zsidó bűnszövetkezetnek dolgozó emberek a vesztesek, őrültek, és a mentálisan betegek. Néhányuk lehet tanult és inteligens, de mentális rendellenességek minden állatnál és embernél előfordulhatnak. Ne tételezze föl, az inteligens emberek mentesek a mentális rendellenességektől.

Hogy érinti önt ez az információ? Christopher Bollyn és magam is, mindketten észrevettük, a legtöbb Goy, aki hozzánk jön "információval", vagy aki találkozni akar velünk, vagy aki dolgozni akar velünk, valamilyen problémával küszködik, mint például pénzügyi probléma, emigrációs probléma, vagy pénzéhsége, szex, hírnév, vagy szerencsejáték szenvedélye van. Néha ezeknek az embereknek misztikus sérüléseik vannak, amit nem tudnak megfelelően elmagyarázni, ami lehet verés eredménye a Zsidó mestereiktől. A Zsidók fölhasználják ezeket az embereket propaganda terjesztésére; megszervezik a zsarolásunkat vagy a halálunkat; és információt gyűjtenek rólunk.

Ezért, hogy elkerüljük a bajt, kerülje a "tisztességtelennek" tűnő viselkedésű embereket. Nincs rá mód kideríteni, melyikük "közönséges elmebeteg" és melyikük a bűnszövetkezet bábja.
 

A metálisan betegek uralkodnak rajtunk

Emberek milliói küszködnek a világon különböző típusú mentális rendellenességgel. A 9/11-ről szóló könyvem 151. oldalán (a 13. Fejezetben, ami ingyenesen letölthető ezen a weboldalon), van egy rész ezzel a címmel Where Do All The Bad Kids Go? (Hová lesznek a Rossz Gyerekek?), ebben megemlítem még gyerekkoromban elcsodálkoztam, hol végzi majd az összes rossz magaviseletű gyerek felnőttként? Ki akar barátkozni velük? Ki akarna dolgozni velük?

Szerintem a pontos kifejezés, ami leírja, mi történik az emberi társadalmakban a szemét feljön a víz felszínére. Sok "funcionálisan értelmi beteg" emelkedik vezető pozícióba és irányítja a társadalmat. Bekerülnek a kormányunkba, vallásainkba, iskoláinkba, és a médiába.

Nonprofit szervezeteket is létrehoznak, és ez mekönnyíti nekik a speciális adójóváírást. 2006-ban Richard Dawkins megalapította a non-profit Richard Dawkins Foundation for Reason and Science (Richard Dawkins Alapítvány a Gondolkodásért és Tudományért) szervezetet. Mivel Dawkins hazudik a 9/11 és az Apollo Holdra szállásról, biztosak lehetünk a nonprofit szervezetét pontosabban így lehetne körülírni Richard Dawkins Foundation for Zionist Propaganda (Richard Dawkins Alapítvány a Cionista Propagandáért). Ha több becsületes rendőr és bíróság lenne, sok embert tartóztatnának le szélhámosság vádjával a nonprofit szervezetekben.

Meg kell változtatnunk a társadalmainkat, hogy megakadályozzuk az őrülteket ezen szervezetek létrehozásában.
 

Nem kell elviselnünk a szemetet!

A bűnözők közvetlenül a szemünk előtt dolgoznak. Nagyon könnyen észrevehetjük őket. Tudjuk a nevüket. És megvizsgálva kivel dolgoznak együtt, más embereket is azonosíthatunk a hálózatukban.

Könnyen megszabadulhatunk a kormány, a média, az iskolák, és az üzleti életet elárasztó szeméttől. Mindössze elég emberre van szükségünk, akik torkik vannak a gyalázattal és ellenállnak a mentálisan beteg embereknek ahelyett, hogy sajnálnák őket.

Képzelje el a vademberek nélküli világot

Hány tiszteletreméltó tudóst nyomtak el a Zsidók hozzá nem értő, becstelen tudósok népszerűsítésével? Hány becsületes rendőrt rúgtak ki, öltek meg, vagy fenyegettek meg? Hány becsületes professzort hallgattattak el? Hány katona halt meg, hányat kínoztak meg ezek miatt a bűnöző Zsidók miatt?

Képzelje el milyen szép lenne a világ, ha megszabadulhatnánk az erőszakos vademberektől, akik sok ételt fogyasztanak, elektromos áramot, házat, ruházkodást használnak, de megölnek bennünket, gyújtogatnak, épületeket robbantanak föl, háborúkat robbantanak ki, és elrabolnak bennünket.

Tulajdonképpen többet teszünk pusztán annál, hogy etetjük ezeket a vadembereket, lakást; sokuknak hatalmas villákat építünk, ellátjuk őket magánrepülőgépekkel, yachtokkal, és még rendőri védelemmel is. Balekok vagyunk. Bolondok vagyunk.

Ha elég embert találunk, akik torkig vannak a gyalázattal, akkor megszabadulhatunk a bűnszövetkezetektől. Segítsen tisztességes embereket találni.

Múljuk felül az állati létszintet és változtassuk ezt a bolygót paradicsommá, vonzó városokkal, szép kertekkel, és olyan emberekkel, akikben megbízhatunk és akikre büszkék lehetünk.